Homepage
Over het IJ Festival 2014

Over het IJ Festival is hét zomerse theaterfestival van Amsterdam. Het festival neemt van 3 t/m 13 juli 2014 elf dagen lang bezit van de NDSM-werf en spreidt zich vanuit daar uit langs de oevers van het IJ. Jonge, talentvolle theatermakers staan naast bekende namen op diverse spannende locaties om hun verhaal aan het publiek te presenteren.

De voorstellingen op Over het IJ Festival hebben dit jaar de stad en verstedelijking als centraal thema. Hierbij is de NDSM-werf het vertrekpunt voor de voorstellingen en tegelijkertijd de ontmoetingsplek. De theatermakers betreden deze urban playground en zullen er, met hun eigen visie, op dit thema spelen.

 


Over het IJ Festival zoekt HELDEN!

Ook dit jaar is Over Het IJ Festival op zoek naar vrijwilligers. Wij kunnen namelijk niet zonder onze vrijwilligers. Al meer dan 20 jaar maken de vrijwilligers samen met de medewerkers en de makers het festival tot een groot succes.

Ben je enthousiast, gedreven en ben je graag aan het werk? Wil jij een belangrijk onderdeel zijn van ons festival en het festival mede tot een groot succes maken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Zie onderstaande functieomschrijvingen voor meer informatie:

Kantoormedewerker

Aankleding

Cateringmedewerker

Flexmedewerker

Informatie en verkoop

Op- en afbouwploeg

Publieksbegeleider zeecontainerprogramma

Publieksbegeleider

Runner / bijrijder

Subcoördinator

  


Over het IJ Festival zoekt stagiair!

Klik hier voor meer informatie

 

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van alle in's & out's van Over het IJ Festival en ontvang de nieuwsbrief...


Security image. You must enable images to submit entry Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)

 
website ontwikkeld door GreenLight Solutions