English version

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van alle in's & out's van Over het IJ Festival en ontvang de nieuwsbrief...


Security image. You must enable images to submit entry
Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)

Aanmeldingsprocedure Over het IJ Festival


Aanmeldingsprocedure Over het IJ Festival

Over het IJ Festival programmeert uitsluitend op uitnodiging van het festival. Dit houdt in dat er helaas geen vrije aanmelding mogelijk is. Het artistiek team is elk jaar gericht op zoek naar voorstellingen en gezelschappen die passen binnen de artistieke visie van het festival.

Mocht je je werk voor de programmering van 2015 onder de aandacht willen brengen, dan kan dit wel. Stuur een e-mail met een omschrijving van het project, een link naar YouTube of website en eventuele speeldata in de nabije toekomst naar: programma@overhetij.nl.

Alle plannen worden zorgvuldig bekeken. Gezien het grote aantal aanmeldingen en de specifieke keuzes die het artistiek team maakt is de kans op opname in het festivalprogramma zeer gering. Mocht het team toch geïnteresseerd zijn, dan wordt er binnen een maand contact met je opgenomen. Mocht je niets van het festival horen, dan kun je er vanuit gaan dat je voorstel niet in het festivalprogramma is opgenomen. Verdere correspondentie hierover is helaas niet mogelijk.

 

nieuws


 
 
 
website ontwikkeld door GreenLight Solutions